KV DSO lanceert nieuwe website

31 maart 2024door Webmaster

Vandaag is onze nieuwe website in de lucht gegaan. De oude website draaide op verouderde techniek en hoewel deze nog prima functioneerde moesten we vanwege mogelijke veiligheidsissues hier wel iets mee gaan doen. Bovendien bestond de website alweer vele jaren in de huidige vorm. Besloten werd om dit grondig aan te pakken en een compleet nieuwe website te maken, de hosting te verhuizen naar een nieuwe provider en voortaan bereikbaar via het al redelijk ingeburgerde www.dsokorfbal.nl.

De afgelopen maanden heeft de werkgroep Digitalisering veel werk gestoken in de voorbereidingen. Er moest nagedacht worden over het thema voor de website, de juiste kleuren en lettertype, wat wil je prominent laten zien op de website, hoe moet het menu eruit komen te zien, wat gaan we doen met de oude berichten, etc. Dat was nog een hele puzzel kan ik jullie vertellen, maar ik denk dat we erin geslaagd zijn om een mooie, nieuwe, frisse website weg te zetten die weer voldoet aan de laatste standaarden. Voor onze vaste berichtenschrijvers op de website is het denk ik ook eenvoudiger geworden om nieuws te plaatsen.

Natuurlijk zal het in het begin voorkomen dat er nog wat dingen aangepast moeten worden. Daar zijn we nog volop mee bezig, maar schroom zeker niet om iets aan ons te melden via het Feedbackformulier op de site. Alleen complimenten geven mag natuurlijk ook, maar we staan zeker open voor opbouwende kritiek!

Ik wens jullie veel leesplezier op onze nieuwe website!

Werkgroep Digitalisering:
Anita, Benjamin, Donny, Femke, Hans, Ria, Stijn, Winnie

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy