Lid worden?

DSO is altijd op zoek naar nieuwe leden!

DSO is een actieve en gezellige vereniging die naast het spelen van wedstrijden ook vele activiteiten organiseert. Kijk maar eens rond op deze website wat we allemaal doen! In 2009 bestond DSO al 50 jaar en ondertussen is de vereniging een begrip in Klundert en wijde omtrek. Vanaf 2010 maken we gebruik van een Accommodatie op het sportpark De Niervaert. We hebben daar een schitterende kantine en prachtige kunstgrasvelden tot onze beschikking.

Hieronder vindt je meer praktische informatie voor als je lid wilt worden van DSO. Ook kun je de Info-Flits downloaden met daarin meer informatie over DSO.

TRAINEN

Lijkt het je leuk om te gaan korfballen maar wil je graag eerst een aantal keer komen trainen om te ervaren of het iets voor je is? Dan is dat uiteraard mogelijk! Je mag namelijk eerst 4 keer GRATIS meetrainen alvorens je lid wordt van de vereniging. Wel horen we graag van te voren of je mee komt trainen of niet. Dan kunnen wij je voorzien van wat info vooraf, kunnen we de trainers en de teams van te voren inlichten en kan iemand je op de avond zelf opvangen en begeleiden.

Het is onder andere afhankelijk van hoe oud je bent, bij welk team je mee gaat trainen. Ben je 16 jaar of ouder neem dan contact op met de TC (Technische Commissie) en ben je 15 jaar of jonger neem dan contact op met de JTC (Jeugd Technische Commissie). Mocht je daadwerkelijk lid worden van DSO zullen zij ook bepalen in welk team je gaat komen.

Van augustus tot november trainen we buiten op onze eigen velden. Van november tot maart trainen we in sporthal de Niervaert en vanaf maart tot aan de zomer spelen we weer op het veld.

Klik hier voor de actuele trainingstijden.

Technische Commissie (TC)
Email: tc@dsokorfbal.nl

Jeugd Technische Commissie (JTC)
Email: jtc@dsokorfbal.nl

WEDSTRIJDEN

Voordat je wedstrijden gaat spelen, zal je eerst een tijdje mee gaan trainen. Dit is bedoeld om de basistechnieken onder de knie te krijgen, de spelregels te leren, etc. Na verloop van tijd zal je beginnen met invalbeurten om uiteindelijk hele wedstrijden te gaan spelen!

DSO ook bereikbaar via Hart van West-Brabant

De Gemeente Moerdijk biedt haar inwoners met een laag inkomen en weinig eigen vermogen de mogelijkheid om voor een vastgesteld budget producten/diensten te kopen. In totaal maken nu 500 personen gebruik van deze dienst binnen de gemeente. Een van de opties is een lidmaatschap voor een vereniging van een kwartaal of heel seizoen. Zo geldt dit ook voor korfbalvereniging DSO.

U kunt ons vinden en inschrijven op de website van Hart van West-Brabant: www.meedoenhartvanwestbrabant.nl

LID WORDEN

Als je lid wilt worden van DSO, kun je het aanmeldingsformulier downloaden en deze inleveren bij onderstaand persoon.

Anita Seelbach-Lips
Moye Keene 99
4791 BC Klundert
Email: secretariaat@dsokorfbal.nl

Tot ziens bij DSO!!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy