Het Jeugdkamp wordt een Piratenkamp! (Video)

30 maart 2024door Webmaster

Net als elk jaar was het weer wachten op de Jeugd Playbackshow voor het kampthema. En dit jaar is dat het thema Piraten! Arrrgh!

Sommige detectives onder jullie hadden al het een en ander ontdekt en gezien toen de kampcrew de opnames hadden van de kampfilm, maar voor anderen was het nog een grote verrassing. Al heeft het nog ontbreken van het kampthema jullie zeker niet tegengehouden met het opgeven, want er waren maar liefst al 87 (!) ja u leest het goed 87 (!) opgaves! Hoe vet is dat! Dus mocht je nog twijfelen, met zoveel leuke mensen die mee gaan en zo’n gaaf thema kun jij natuurlijk niet achterblijven. Geef je dan ook nog snel op.

Dit kamp heeft een eigen nummer dat is ingezongen door de kampstaf en het kan belangrijk zijn om die uit je hoofd te leren. Speciale dank gaat uit naar Frank van Es die alle valse kampkraaien aan heeft gehoord en er ook nog iets van moest maken wat niet meteen alle oorvliezen zou doen breken. En ook onze master van de kampfilms Marcel Michielsen bedankt voor de opnames en het maken van onze eigen videoclip. Ben je ook benieuwd naar onze zangkunsten en de videoclip? Check dan snel onderstaande link.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy