Kerststukjesactie 2004. Geweldig!

11 december 2004door Webmaster

De bliksemactie van de kerststukjes zit er weer op. Dankzij de inzet van 58 vrijwillers, waarvan er 4 ‘s middags en 51 ‘s avonds liepen, is deze actie weer zeer geslaagd te noemen. We hebben 484 stukjes verkocht tegen 431 vorig jaar. Wegens twee grote bestellingen, moesten er zelfs nog stukjes bijgehaald worden.

Woensdagmiddag kwam de vrachtwagen uit het Westland om de stukjes te brengen. Na het uitladen, waar we met 5 man een half uurtje mee bezig waren, zag de kantine er zeer kerstachtig uit. Dat duurde echter niet lang. Binnen de korste keren waren de tafels donderdagavond weer leeg en de auto’s vol.

Het was gelukkig droog weer en niet al te koud om te lopen. En in de kantine wachtte, na afloop, een lekker bakje soep, waaronder heerlijke snert gemaakt en gesponsord door Joke van Es. Bij deze willen we alle mensen die met deze actie meegeholpen hebben, hartelijk bedanken. We hadden dit jaar voor het eerst genoeg mensen om alle wijken te kunnen lopen. En dat kun je wel merken in het aantal verkochte stukjes en dus de opbrengst voor onze club.

Speciale vermelding verdienen wel Quirine Plaizier en Margot Eland, die wel drie keer op pad gegaan zijn. Geweldig meiden ! Daarnaast liepen wederom twee jonge leden mee, Erik Keller en Remco Postumus. Dat doen ze toch maar even ! Een aparte vermelding is ook nodig bij Albert van Kaam. Die belt aan bij mensen, terwijl zijn stukjes al op zijn, stelt zich voor als DSO-er die kerststukjes verkoopt, maar er geen meer heeft. Laat hij nou toch nog geld krijgen ! Je zal het maar meemaken. We hopen dat we volgend jaar op dezelfde of nog grotere opkomst mogen rekenen.

Groetjes van Wilma Hordijk en Ria Verkijk

{gallery}/kerststukjes/2004{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy