W en F krijgen hun eerste korfbalvaardigheidsdiploma

16 december 2004door Webmaster

Vorige week donderdag hebben de W’s en F’s allemaal een vaardigheidsparcous afgelegd. Iedereen moest laten zien hoe goed hij/ zij kon gooien, vangen en goochelen met de bal. Het resultaat was fantastisch.

Een enkeling heeft nog een klein beetje hulp nodig, maar alle kinderen ontvingen vandaag hun eerste korfbalvaardigheidsdiploma. Het diploma werd de spelers en speelster door Wim Crezee uitgereikt in een mooie map, waar ook de volgende diploma’s en foto’s van trainingen en wedstrijden in bewaard kunnen worden.

Op het veld zijn Wim Crezee en Esther Pannekoek Loois samen met de trainers van de W t/m de D ploeg begonnen met de technische begeleiding. Balvaardigheid was tot nu toe het belangrijkste aandachtsgebied. De spelers en speelsters hebben de afgelopen maanden hard geoefend en veel geleerd. Tot het einde van de zaalcompetitie zal extra aandacht worden gegeven aan het schieten op de korf.

De trainers krijgen weer extra ondersteuning en informatie. Daarnaast zullen Esther en Wim regelmatig bij de trainingen aanwezig zijn om de trainers, maar vooral de kinderen, te helpen meer doelpunten te gaan maken en natuurlijk zal er aan het einde van deze periode weer een vaardigheidsparcours afgelegd moeten worden.

{gallery}/algemeen/2004/korfbalvaardigheidsdiploma{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy