Inloopavond

Beste DSO’ers,
Net als een aantal jaren geleden nodigen we jullie graag uit om samen met ons te gaan ‘dromen’. Dromen over DSO en niets is te gek. Wat zou jij nog graag (anders) zien binnen onze club? Zijn er dingen die je nu mist? Of dingen die juist goed gaan en waarover jij droomt dat dat zo blijft. Benoem het!
Deze mooie input zal dienen als basis voor het komende beleidsplan. De dromen moeten leiden tot acties om te kijken of we deze dromen waar kunnen maken met elkaar. Diverse dromen zullen vervolgens verder toegelicht en uitgediept worden, sommige dromen zullen discussie opleveren en weer andere dromen zullen ideeën blijken die al heel snel verwezenlijkt kunnen worden. Als bestuur proberen we de dromen uit te diepen en te prioriteren. Vervolgens leggen we dit voor aan de vereniging en nemen we het op in het beleidsplan.
Daarna kunnen we actiepunten formuleren en kunnen we deze onderverdelen in de portefeuilles van de bestuursleden, kunnen we de commissies/werkgroepen inschakelen die al bestaan of
kunnen we commissies/werkgroepen oprichten om de acties uit te voeren.
Droom jij met ons mee? Kom dan naar de inloopavond op maandag 3 juni om 20.00 uur . Kun je niet aanwezig zijn maar wil je nog graag ‘jouw DSO verhaal’ of andere dromen/ideeën opsturen, schroom niet om
dit te mailen naar bestuur@dsokorfbal.nl. Ook komt de leden-enquête er op korte termijn aan en ook daar zullen we je alvast vragen om met ons mee te dromen.
Samen zijn wij DSO en samen maken wij DSO elke keer weer iets beter. WIJ ZIJN DSO!
Sportieve groeten,
Het bestuur

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy