Verlenging hoofdsponsorschap Albert Heijn In de Klundert en De Stad Klundert

Verlenging hoofdsponsorschap Albert Heijn In de Klundert en De Stad Klundert

Al velen jaren zijn Albert Heijn In de Klundert (sinds 2015) en De Stad Klundert (sinds 2018) dé hoofdsponsor van de DSO selectie. En we hebben goed nieuws: Dat blijven ze nog even!

 

 

We zijn blij en trots om te kunnen melden dat we tot overeenstemming zijn gekomen voor verlenging van het hoofdsponsorschap bij DSO voor de seizoenen 2024-2025 en 2025-2026!Door de verlenging continueren we de zeer prettige en succesvolle samenwerking. We vinden elkaar in de betrokkenheid in Klundert maar ook in het ‘samenspel’. Dat is goed te zien aan de vele DSO-ers die een (bij)baan hebben of hadden bij de Albert Heijn en De Stad!

Afgelopen zaterdag hebben Daphne Strootman-Elanden Eva Hogeslag hun handtekeningen onder het nieuwe contract gezet, waardoor Albert Heijn en De Stad de komende twee jaar als hoofdsponsor aan DSO verbonden blijven.

Namens de sponsorcommissie was het onze steun en toeverlaat Evelyn die Daphne voorzag van bloemen en een flesje wijn om de verlenging te vieren.

We zijn Albert Heijn In de Klundert en De Stad Klundert dankbaar voor het vertrouwen en de bijhorende verlenging van het hoofdsponsorschap!

 

Namens de sponsorcommissie,

Anton van Dam

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy