DSO wenst u fijne kerstdagen en een spetterend 2020!

24 december 2019door Webmaster

Aan alle leden van DSO en iedereen die ons een warm hart toedraagt,
 
2020 komt toesnellen. Maar eerst de kerstdagen nog voor de boeg.
 
Het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend, Fijne Kerstdagen en alvast een gelukkig Nieuwjaar wordt iedereen toegeroepen bij de zoveelste kerstborrel. Hoe makkelijk zeggen we het en hoe haalt de waarheid ons soms heel hard in.
 
We willen daarom graag even stil staan. Stil staan bij alles wat er is gebeurd in 2019. Wees niet bang, ik ga niet alles opnoemen en uitlichten. Ik wil je graag wel even uitdagen om per maand een gedachte of gebeurtenis bij je op te laten komen. Wat heb jij in die maand meegemaakt bij DSO? Aan een leuk event deelgenomen, de wedstrijd net wel of niet gewonnen, de scheidsrechter floot een perfecte wedstrijd of je hebt samen met vrienden langs de lijn gestaan om de selectie aan te moedigen. Soms kleine en soms grote herinneringen zijn opgebouwd in 2019 en zullen voor altijd voortleven. Waar denk jij aan?
 
Onze speciale gedachten gaan uit naar alle leden waarvan wij afscheid hebben moeten nemen en zieke leden. Ook door die waarheid zijn we soms ingehaald.
 
Als bestuur hebben wij 2019 afgesloten met een prachtige ALV waarbij een groot aantal jubilarissen in het zonnetje zijn gezet. Een prachtig moment, zeker met 2 leden die al 60 jaar onlosmakelijk aan DSO verbonden zijn!
 
En we hebben natuurlijk een voorzitterswissel gehad. Anton gaf na 3 jaar voorzitter het stokje over aan Steven. Samen met het voltallige bestuur zijn wij nu druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe beleidsplan 2020-2024. Ook lopende zaken hebben onze aandacht nodig zoals de zoektocht naar een nieuwe trainer-coach voor DSO 1 en natuurlijk de veldverkleining. Een aantal leden hebben zich gemeld om een werkgroep te vormen die deze mooie ontwikkeling mede vorm gaan geven.
 
Wij hebben er zin in om ook in 2020 deze vereniging te besturen voor jullie. Het geeft energie om samen te werken en uitdagingen aan te gaan. Er is veel gedaan en er is nog veel te doen.
 
Als bestuur wensen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig, gezond en gelukkig 2020 toe. Laten we samen, ook in het komende jaar, weer mooie herinneringen maken. Laten we er zijn voor elkaar, in goede en in minder goede tijden!
 
#wijzijnDSO!
 
Namens het bestuur,
 
Steven ten Cate
Voorzitter

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy