DSO en hoofdtrainster Mandy Wigant na dit seizoen uit elkaar

24 december 2019door Webmaster

Ondanks dat het zaalseizoen pas net in gang is, is de TC begonnen met de voorbereidingen van het seizoen 2020-2021. Één van de belangrijkste pijlers is de invulling van de trainers/coaches van het vlaggenschip van DSO: DSO 1 en DSO 2.

Mandy Wigant heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als trainer/coach van DSO 1. Ze zal dit seizoen gewoon afmaken en er samen met de selectie alles aan gaan doen om de gestelde doelen te behalen, maar daarna gaat ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hieronder de toelichting vanuit Mandy zelf:

4 jaar geleden heb ik de mogelijkheid gekregen om via DSO de KT3 cursus bij de KNKV te volgen. Ruim 3 jaar geleden heb ik die afgerond en mocht ik aan de slag als trainer. Juliana 2 en DSO 3 waren op dat moment de ploegen waaraan ik training gaf. Goed te combineren een zaterdag en een zondag ploeg. Dat seizoen zijn we met het 3e kampioen geworden, een mooi begin van het trainerschap. Ik was dan ook vereerd dat DSO mij benaderde om de hoofdtrainer van de selectie te worden. Die kans kon ik niet laten lopen en heb ik met beide handen aangegrepen. Nu, 3 jaar verder, kijk ik met veel plezier terug op de afgelopen jaren. De seizoenen verliepen niet zonder slag of stoot maar ik heb wel steeds het gevoel gehad dat we 1 selectie waren en daarvoor wil ik de groep ook graag bedanken.

Dit is mijn 3e jaar als trainer van DSO. Ik heb de afgelopen weken veel nagedacht wat ik verder nog wil als trainer. Daar is uitgekomen dat ik in de toekomst graag de KT4 cursus nog wil volgen en dat ik graag meer ervaring op zou willen doen om mij te ontwikkelen als trainer. Dit heeft mij doen besluiten dat dit mijn laatste seizoen als hoofdtrainer van DSO wordt. Vorig week heb ik dit met de selectie gedeeld en daar ook benadrukt dat ik het nog heel erg naar mijn zin heb en elke week nog met plezier aan de kant sta.

We gaan dit seizoen vol plezier en fanatisme afmaken. We hebben de doelen gesteld voor dit seizoen en zijn als selectie gebrand om die te behalen. En we zullen er alles aan doen om eind maart een feestje te kunnen vieren.

Ik zal natuurlijk verbonden blijven aan mijn club via verschillende wegen. Laten we er met de hele vereniging nog een mooi seizoen van maken!

We willen als TC langs deze weg Mandy alvast ontzettend bedanken voor al haar inzet en energie die ze in de selectie heeft gestopt en we hopen (net als Mandy zelf) dat dit jaar positief kan worden afgesloten met het kampioenschap in de zaal en een goede klassering op het veld.

Voor DSO betekent dit natuurlijk wel dat we op zoek moeten naar een nieuwe hoofdtrainer. We gaan uiteraard zelf proactief op zoek, maar mochten er geïnteresseerde trainers/coaches zijn die dit bericht lezen, schroom niet en stuur je motivatie vooral op naar tc@korfbal.net . 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy