DSO begint goed aan 2020

12 januari 2020door Webmaster

DSO is het kalenderjaar 2020 goed begonnen. In eigen huis werd er ruim gewonnen van Good Luck: 30-12. 

De krachtsverhoudingen tussen beide ploegen werden al snel duidelijk. DSO pakte een ruime voorsprong en Good Luck kon slechts af en toe een kansje pakken. DSO wilde graag domineren en plezier uitstralen, ondanks het feit dat dit niet de meest spannende wedstrijden zijn. Dat ging zeker in de eerste helft heel goed. Er werd over alle schijven aangevallen en Good Luck werd bij vlagen echt helemaal zoek gespeeld. Ook het achterverdedigen van de gasten haalde maar weinig uit. 

In de tweede helft stokte de doelpuntenmachine even, maar het lukte DSO nog wel om de 30 goals te halen. Er werd door veel verschillende spelers gescoord en er zaten enkele fraaie treffers bij. Een mooi en goed resultaat waarmee de ploeg flink vertrouwen heeft getankt voor de kraker van volgende week tegen concurrent Scheldevogels. Frank werd deze wedstrijd topscoorder met liefst 12 treffers.

DSO en Scheldevogels hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en gaan onderling uitmaken wie er rechtstreeks promoveert naar de derde klasse. Volgende week gaat DSO op bezoek in Bergen op Zoom, over 2 maanden is de voorlaatste wedstrijd van het seizoen de return in Klundert. De wedstrijd begint volgende week om 16:00 uur. Wij hopen op veel support. 

 

Uitslagen DSO:

Programma DSO:

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy