DSO verlengt de samenwerking met hoofdtrainer Rob den Hollander

9 februari 2024door Webmaster

Na goed overleg is de TC verheugd en trots te kunnen melden dat de samenwerking tussen DSO en Rob den Hollander als hoofdtrainer volgend seizoen verlengd wordt. Rob draait met zijn team tot op heden een succesvol seizoen. Het enthousiasme wat hij heeft, brengt hij over naar de gehele selectiegroep, wat zorgt voor een goede sfeer en topprestaties.

In het naseizoen hebben Rob en zijn team net naast het kampioenschap gegrepen, waarna het doel voor in de zaal gelijk duidelijk was: kampioen worden. Ze zijn goed op weg om deze doelstelling te behalen en staan nog altijd bovenaan in de ranking. Dit zou betekenen dat we volgend zaalseizoen weer terug zouden kunnen keren in de 2e klasse. Rob wil dit graag met zijn selectie volbrengen en volgend seizoen verder bouwen en kijken wat er nog meer mogelijk is met deze gemengde groep van veel jongere en de iets oudere ervaren spelers.

Helaas moeten we hierbij ook melden dat Frank Posthumus volgend seizoen niet door zal gaan met het trainerschap van DSO 2. Hij heeft voor zichzelf een moeilijk besluit genomen en volgt zijn hart om zelf weer in het veld te gaan staan in plaats van aan de zijlijn. In welke vorm dat zal zijn zullen we bij aanvang van volgend seizoen pas weten. Overigens zweert hij het trainerschap in de toekomst niet af. Daar zijn we natuurlijk blij mee.

Frank heeft met zijn team mooie prestaties behaald. In het naseizoen is hij kampioen geworden met zijn super jonge talenten. Een mooie prestatie om gelijk weer terug te keren naar de reserve 3e klasse, waar we als DSO 2 toch zeker bij horen. Daarna de zaal in, waar ze in de reserve 3e klasse startten in een pittige poule. Met toevoeging van een paar oude rotten in het vak gaan ze vol goede moed van start. Handhaving is het doel en het ziet ernaar uit dat dit doel zeker behaald gaat worden. Tot nu toe een mooie middenmoter, op de 4e plaats.

De chemie tussen Rob en Frank werpt duidelijk zichtbaar zijn vruchten af. Wij zijn blij met hun prestaties en dat ze van de selectiegroep één groot team hebben gemaakt. Natuurlijk hadden we ze ook volgend seizoen in deze formatie nog graag samen gezien, maar het belangrijkste is dat je je hart volgt! Dat betekent dus ook dat wij vanaf nu op zoek gaan naar een geschikte opvolger als Trainer/coach van DSO 2 voor het seizoen 2024-2025.

Namens de TC

Angelique Nijhoff

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy