De Halloween-vossenjacht was spookachtig leuk!

Zaterdag 22 oktober stond de eerste jeugdactiviteit van het seizoen op het programma. De vossenjacht die al jarenlang een succes is, was dit keer omgeturnd naar een echte Halloween-spooktocht. Tussen de nieuwe wijk, het hertenpark en de korfbal in, waren er 6 Halloween-figuren verstopt. Een heks, een ontsnapte crimineel, een eng slaperig meisje, de duivel, een vleermuis en een vampier waren ontsnapt en moesten gevonden worden.
Bijna 50 kids werden verdeeld in 6 groepen en gingen deze uitdaging aan. Ondanks dat het steeds donkerder werd buiten (en stiekem toch wat eng) ging iedereen stug door met zoeken. De ene engerd was wat makkelijker te vinden dan de ander, maar eenmaal eentje gevonden dan kreeg het groepje een aantal vragen over Halloween voorgeschoteld. Bij een goed antwoord konden ze een letter verdienen en bij een fout antwoord hadden zij dikke pech. De letters waren uiteindelijk nodig om het finale-woord te kunnen maken. Als alle figuren gevonden waren, kon het groepje teruglopen naar de kantine om daar zo snel mogelijk samen het woord goed te puzzelen. Het finale-woord was Spinnenweb!
Alle deelnemers werden beloond met snoepjes en wat drinken en de winnaars van de avond kregen uiteindelijk een lekkere snoepzak mee naar huis! Iedereen super bedankt voor het meedoen en voor de hulp, wij van de JAC vonden het topavond!
De volgende activiteit die op het programma staat is de Sinterklaasavond en wordt georganiseerd op 18 november. Dit is voor alle jeugd t/m 9 jaar (+broertjes en zusjes t/m 9 jaar) en zal starten om 18:00 uur in de kantine. Geef je dan ook snel op door een mail te sturen naar JAC@dsokorfbal.nl! Opgeven kan tot 11 november, maar let wel op. Omdat we op die avond het verlanglijstje naar Sinterklaas gaan sturen komen de aanmeldingen die later komen helaas ook echt te laat. Hopelijk zien we jullie dan!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy