DSO gaat naar buiten

22 maart 2009door Webmaster

Het zaalseizoen is voorbij. Met vier teams die kampioen werden kan DSO terug kijken op een goede zaalcompetitie.Met de start van het veldseizoen (het tweede deel) komen weer een aantal activiteiten om de hoek kijken.Op www.korfbal.net is de kalender terug te vinden.


Vooruit kijken
DSO 1 moet knokken om de veldcompetitie in de derde klasse te overleven. DSO 2 en A1 doen bovenin mee en DSO 3 staat boven aan. De overige teams starten in de tweede heelft van het veldseizoen met een nieuwe, dus verkorte competitie.

 

Playbackshows
Vrijdagavond is de jeugdplayback en zaterdag zullen de senioren hun talenten tonen. Deze avonden zijn al jaren een lust voor het oog.

In het kader van het 50 jarig bestaan zullen nu ook steeds meer activiteiten plaatsvinden. Al heel snel gaan de 18- plussers van DSO op kamp.Ook de jeugd van DSO gaat op kamp, maar blijft op het DSO terrein. Houd www.korfbal.net in de gaten voor alles ins en outs omtrent het jubileum.

Bouw kantine
De werkzaamheden aan onze nieuwe accomodatie zijn in volle gang. Op de site van DSO www.korfbal.net zijn foto’s te vinden
.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy