DSO strijdend ten onder tegen koploper Korbatjo

17 februari 2019door Webmaster

DSO is er niet in geslaagd te stunten tegen koploper Korbatjo. De ruststand was nog hoopgevend (8-8), maar in de tweede helft moest DSO toch het hoofd buigen voor de gasten uit Oud-Beijerland, 11-16. 

DSO begon prima aan de wedstrijd. Er werd over het algemeen geduldig gezocht naar de juiste kans en met enige regelmaat leverde dat ook een doelpunt op. Verdedigend stond de ploeg goed en Korbatjo had maar weinig in te brengen. Echt uitlopen en een gaatje slaan lukte DSO niet, maar over het vertoonde spel, de strijdlust en de tussenstand van 8-8 kon men tevreden zijn. 

De tweede helft begon net zo als de eerste: gelijkopgaand. Korbatjo bleef af en toe een goaltje maken en DSO kreeg ook genoeg kansen om dat te doen. Echter, niet voor het eerst dit seizoen kwam er zand in de doelpuntenmachine van DSO en daardoor sloop Korbatjo langzaam weg. Net als vorige week tegen ADO zou deze doelpuntloze fase DSO uiteindelijk fataal worden. Met maar 3 doelpunten in de tweede helft gaat het heel lastig worden om punten te pakken. Dan kun je verdedigend nog zo goed staan en de koploper knap op 16 doelpunten houden, punten levert het niet op. En juist die punten zijn zo hard nodig. In de slotfase liet DSO het lopen en kon Korbatjo uiteindelijk een vrij ruime zege pakken, 11-16. 

Doordat concurrenten Seolto, TOGO en NIO allen wel punten pakte staat DSO nu onderaan in de derde klasse met nog 4 wedstrijden te gaan. DSO speelt nog tegen NIO, Seolto, Dijkvogels en Paal Centraal en moet eigenlijk minimaal 3 van de 4 wedstrijden gaan winnen wil het nog kans maken op behoud in de derde klasse. Een zware opgave, maar niet onmogelijk. Nu eerst 2 weken vrij en dan na de carnaval wordt de competitie weer hervat met een uitwedstrijd tegen Dijkvogels. 

Uitslagen DSO:

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy