Fantastische kangoeroe- en korfbaldag

20 februari 2019door Webmaster

Wat was het een top dag! De sporthal van ’s morgens tot einde van de middag vol met kinderen die plezier hadden en kennis maakten met korfbal. Inmiddels zitten de 150 kangoeroe t-shirtjes weer in de wasmachine en is de zaal weer opgeruimd.

Het verhaal over de kleine kangoeroe die het allemaal een beetje spannend vond in de grote sporthal was een super leuke opening van de dag. Daarna gingen alle kleuters steeds 10 minuten een activiteit doen. Hierbij waren het springkussen, het korfschieten, kegelen en de stepjesrace onder andere favoriet van een heleboel kinderen. Op het einde van de ochtend werd afgesloten met een estafette die door de scholieren van het Markland college was georganiseerd. Natuurlijk gingen alle kinderen weg met een leuk presentje en kwam ook Zed de haai van Optisport nog even een kijkje nemen.

’s Middags streden 16 teams uit Klundert, Fijnaart en Willemstad om de minitoernooi bekers. De kinderen speelden wedstrijdjes van 10 minuten en uiteindelijk ging De Molenvliet er met de twee bekers vandoor. Het was een sportieve middag met veel publiek op de tribune. Alle kinderen kregen een medaille, een sappige appel en snoepjes mee naar huis.Wij bedanken alle leerkrachten, ouders, kinderen en alle anderen die hebben geholpen om deze dag tot een succes te maken. Zonder onze sponsors Beljaars, Roks, Vrolijk en Optisport zou het lang niet zo leuk geweest zijn.

Iedereen die korfbal leuk vindt mag 4x gratis komen trainen bij DSO en kan daarna lid worden. Kijk voor meer informatie op www.korfbal.net

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy