DSO buit kansen niet uit

14 december 2008door Webmaster

Terwijl een aantal DSO-ers de kaarsjes aanstaken in het centrum van Klundert. Namen DSO 1 en 2 het op tegen Oranje- Zwart in Westmaas. DSO 1 was naarstig op zoek naar een lichtpuntje om de laatste wedstrijd van 2008 gunstig af te sluiten.

DSO was de betere ploeg en wist veel kansen te creëren. Het lukte DSO alleen niet op de cruciale momenten te scoren. Zo werden tientallen doorloopballen gemist en ook kon een strafworp niet worden verzilverd. Medekoploper Oranje- Zwart won met 1 doelpunt meer. De trainer vertrouwt erop dat de omslag volgend jaar zal komen. Het blijft vechten voor ieder punt.

DSO 2 werd op sleeptouw genomen door invaller Anton van Dam. DSO had steeds de voorsprong en stond na de rust drie doelpunten los. Door een aantal overtredingen van DSO kwam Oranje- Zwart weer in de wedstrijd. DSO herpakte zich op tijd en sloot de wedstrijd af met 6- 10.

DSO 3 speelde tegen Sagitta dat op het veld tegen DSO 2 speelt. DSO startte goed en stond vlot met 4-0 voor. Sagitta scoorde wat mee en de ruststand werd 9-5. DSO miste echter veel kansen en had met een groter aantal doelpunten kunnen rusten. Tijdens de rust werd iedereen scherp gezet, met als resultaat een giga score van 24 doelpunten tegen 8 van Sagitta. Alles liep gesmeerd.  Ook de invallers wisten hun doelpunten mee te scoren.

DSO A2 speelde tegen Albatros en speelde lekker. Het lukte het team echter niet de score van de tegenpartij bij te houden. Albatros scoorde met name afstandschoten, waarop moeilijk te verdedigen was.

Bekercompetitie
DSO 1 doet mee aan de bekercompetitie en komt niet woensdag 17 december Maassluis tegen, maar op dinsdag 16 december om 20.00 uur in de Niervaert.

Rabo korfbaltoernooi
Op dinsdag 30 december organiseert Sportplaza Moerdijk weer de strijd om de Rabocup. DSO zal uiteraard ook van de partij zijn met nog zeven andere teams uit de omgeving. Het toernooi start om 18.00 uur in de Niervaert