In het weekend voor de kerst is er een klein programma wedstrijden gedraaid. Vrijdagavond werd de kerstkaartavond een succes. Bert Tanis won met klaverjassen en Wim Crezee met pokeren. Voor alle deelnemers was er een prijs in de vorm van flora. Vrijdagmiddag waren 20 kinderen actief met allerlei kerstknutsels in de weer.

DSO 4 was het enige seniorenteam dat voor de competitie speelde. Ze troffen Oranje- Zwart uit Westmaas. Oranje- zwart staat op nummer twee, net onder DSO. Dit kon een mooie wedstrijd worden. Beide teams hielden elkaar in evenwicht. Ze verdedigden sterk en scoorden maar weinig. In de rust was het maar 4-2.  DSO besloot de punten absoluut in Klundert te houden en kwam zelfverzekerd terug uit de kleedkamer.  DSO scoorde in de tweede helft wat gemakkelijker en wist een gat te slaan. Bij een stand van 7-2 was het in de pocket en kond DSO op het gemak uitballen. De eindstand werd 15-6.  DSO A2 speelde tegen Keep- fit. Verdedigend had DSO het lange tijd aardig onder controle. Aanvallend had DSO het moeilijk. Uiteindelijk ging het scoren steeds moeizamer er werden bijna geen kansen gecreëerd aan DSO zijde. Keep- fit had het gat in de mand wel gevonden en won de wedstrijd. Op 27 december is er geen competitie gepland.

Rabo korfbaltoernooi
Op dinsdag 30 december organiseert Sportplaza Moerdijk weer de strijd om de Rabocup. DSO zal uiteraard ook van de partij zijn met nog zeven andere teams uit de omgeving. Het toernooi start om 18.00 uur in de Niervaert