DSO A1 ook kampioen

22 februari 2009door Webmaster

Vorige week lukte het DSO 2 al om het kampioenschap in de wacht te slepen. Dit weekend kon DSO A1 toegevoegd worden aan de rij van kampioenen. Voor de komende weken zijn DSO 3 en 4 ook in de mogelijkheid het kampioenschap te pakken.

DSO A1 is tijdens carnavalszaterdag kampioen geworden. Er werd gewonnen met 13-5 van Ten Donck, waardoor de concurrentie met nog twee wedstrijden te gaan niet meer langszij kan komen. De wedstrijd zelf was niet echt van een heel hoog niveau. Bij rust was de stand 5-1, door doelpunten van Frank en Remco Posthumus. Na rust ging de rest van het team ook doelpunten maken, waardoor DSO gemakkelijk uitliep naar een grotere voorsprong. De laatste 10 minuten werden Jeroen van Dam en Jessica den Bakker ook nog ingezet, de vaste reserves. In die periode kwam DSO niet meer tot score, maar de overwinning was een feit. De vele supporters gingen uit hun dak, net als de spelers natuurlijk. Na het ontvangen van de bloemen, het drinken van de champagne en het feesten in de kleedkamer volgde er nog een leuke carnavalsavond voor de meesten.