Vier nieuwe shirtsponsors voor DSO

4 januari 2009door Webmaster

Zaterdag 3 januari zijn DSO 1,2,3 A1 en A2 in het nieuw gestoken.

De Strootman Group sponsort de komende jaren de selectie van DSO. Als nieuwe hoofdsponsor van DSO heeft dhr H. Strootman afgelopen zaterdag DSO 1 en 2 van nieuwe wedstrijdshirts voorzien.  De Strootman Group is één van de snelst groeiende bedrijven van Noord Brabant, met een wereldwijd netwerk. Gelukkig voelt de Strootman Group zich niet te groot om DSO te sponsoren, en DSO is zeer trots op haar nieuwe hoofdsponsor.

DSO 3 is afgelopen zaterdag in het nieuw gestoken door Potplanten van der Eijk. DSO is zeer blij dat Potplanten van der Eijk ook de komende jaren DSO wil sponsoren. Van der Eijk Potplanten, een toonaangevend bedrijf op het gebied van kwalitatieve en snelle levering van potplanten. Door het brede assortiment kan men altijd bij hen terecht. Vele exporteurs weten hun weg naar het bedrijf te vinden.

Bouwkundig Adviesbureau den Hollander heeft het eerste junioren team van DSO (DSO A1) van nieuwe shirts voorzien. Het bedrijf dat nu 12,5 jaar bestaat heeft een brede expertise in bouwzaken, om zodoende te kunnen voldoen aan de specifieke wensen van de klanten. DSO A1 zal met de nieuwe shirts een uitstraling krijgen, waar den Hollander Bouwkundig Adviesbureau trots op kan zijn.

DSO A2 is afgelopen zaterdag door CADkoop voorzien van nieuwe shirts. CADkoop levert onder andere software, en om deze software goed te kunnen begrijpen ook cursussen, trainingen en technisch support. DSO is erg blij dat CADkoop zich enthousiast aanmeldde om een team van DSO te gaan sponsoren. De spelers van DSO A2 de mooie shirts met trots dragen.

http://picasaweb.google.nl/wimcrazy/DSONieuweShirts?feat=directlink

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy