Verslag en filmpje PlaybackShow 2003

6 april 2003door Webmaster

5 april stond de playbackshow voor de senioren op het programma. Als eersten mochten Anouk, Greanne en Debby optreden, omdat zij de jeugdplaybackshow hadden gewonnen. Zij werden nog bedankt door Marijn van Wensen en kregen nog een leuk prijsje overhandigd.

Daarna werd de spits afgebeten door Johan Hollemans, die er meteen erg wild tegenaan ging. Om het daarna wat rustiger te houden werd Beautiful van Christina Aguilera vertolkt door Paul en Anton. Zij deden het erg leuk en vooral de kleding was leuk uitgezocht. Het JAC liet zien hoe een dagje speeltuin er soms aan toe gaat en was gelukkig goed voorbereid door de EHBO koffer al bij te hebben.

Ajuin en Look waren op zoek naar het mannetje van de maan en vonden die uiteindelijk ook. Zij wonnen met deze act de derde prijs. De Blues Brothers traden daarna op en vader en zoon Van Dam kregen aardig wat complimenten daarover. De pasjes waren erg leuk ingestu-deerd alleen miste ik toch die salto of wat het ook mocht zijn in die film. Toch gingen zij er met de tweede prijs vandoor.

In de pauze werden er volop loten verkocht door Tamara, Elly, Ria en Annalies. Dames, bedankt hiervoor! Na de pauze werd toch even verwezen naar de oorlog, want Johan trad op als Boudewijn de Groot en zong Meneer de President erg overtuigend. Daarna ging het toch over wat minder serieuze zaken, want er kwamen 2 baby’s het podium opgekropen en zongen over een rammelaar. Hierna was het de beurt aan WC Experience. Zij zongen een stuk over ons oma d’r kont en maakten er daarna een leuke act van door nog het een en ander gemixt te hebben. Zij gingen er terecht met de eerste prijs vandoor.

Anton en Paul waren als Hans Teeuwen en Gummbah aan het dromen over Onbeperkte Macht en kwamen erachter dat dat erotiseert. Dit was ook leuk gedaan, want meestal is een gesprek playbacken moeilijker dan een liedje. De naam van de volgende band was Bad News en dat merkte je halverwege. Bij dit nummer dacht iedereen: wanneer houden ze op? Maar achteraf bleek hoe het kwam, Arnold en Patrick hadden het zelf ingezongen.

De presentatie van deze avond was in handen van Marijn van Wensen, maar Patrick nam over alsof hij nooit wat anders heeft gedaan. Misschien volgend jaar een duo-presentatie?? Dit jaar werden we op donderdag nog gebeld dat er mensen mee wilden doen maar dan wel als de verrassingsact. Zij waren als laatste en bleken een stripact in petto te hebben. Zij riepen daarna dat als zij zouden winnen dat ze de full monty zouden gaan. Gelukkig heeft de jury hier geen gehoor aan gegeven, want Arjan, Henk, Martijn en Wim zouden het volgens mij nog gedaan hebben ook. Deze avond was erg gezellig en we hopen dat iedereen dat ook vond.

Het NAC

Filmpje van de diverse optredens.

{gallery}/playbackshow/senioren/2003{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy