Geweldige Jeugd PlayBackShow!

4 april 2003door Webmaster

Vrijdag 4 april was het weer zover, de jeugdplaybackshow vond plaats. De kantine zat helemaal vol en de kinderen zaten vol spanning te wachten op wat er zou gaan gebeuren.

Er werd begonnen met K3, een groep die die avond nog vaker voorbij zou komen. Ook werd er flink op los getoeterd door de gebroeders Ko. Big en Betsie kwamen deze avond ook nog langs. Kinderen voor kinderen had 2 dames gestuurd om een liedje te zingen voor ons. Zo kwamen er een heleboel verschillende artiesten, Big Brovaz, Atomic Kitten, the Cheeky girls, waarbij de jongens allemaal als meisje verkleed waren en andersom.

En we hadden ook de winnaar van Idols in de kantine, want Jamai kwam aan het eind optreden. Je kon goed zien dat ze in Klundert allemaal fan zijn, want de meisjes konden allemaal meezingen. Queen en Five deden samen een nummer en dat zag er ook erg leuk uit. In de pauze trad het JAC op met het nummer naar de speeltuin. De kinderen konden er erg om lachen vooral toen kleine Piet van de wip viel en Mien met zand begon te gooien uit de zandbak.

Toen iedereen had opgetreden trok de jury zich terug voor beraad en ging men over tot de diplomauitreiking. De kinderen kregen allemaal een diploma en een hele mooie foto van hun team. De jury kwam terug en de kinderen die hadden meegedaan zaten zenuwachtig op hun stoelen. Eerst wilde de jury Liza en Anika naar voren hebben omdat zij een prijs hadden gewonnen voor de beste jongere kinderen. Deze prijs heet de Jolly-prijs en zal elk jaar uitgereikt gaan worden.

Ook het C1 moest naar voren komen en zij kregen een prijs omdat ze met het hele team hadden meegedaan. Ze kregen allemaal een snoepzak. Daarna wilden ze ook nog het JAC naar voren hebben en die kregen ook allemaal een snoepzak. Het was nu toch echt tijd geworden voor de prijsuitreiking. Op de derde plaats was Jamai geëindigd. Hij kreeg een mooie bronzen medaille. Op de tweede plaats was Atomic Kitten geëindigd. Zij hadden hun danspasjes en tekst dan ook wel heel goed ingestudeerd. En de eerste plaats ging naar de buikdanseressen Anouk, Greanne en Debby. Zij dansten wel heel erg goed. Ook zij kregen medailles en ze mochten de dag later bij de seniorenplay-backshow beginnen!

Het was een hele leuke avond en ik hoop dat de kinderen dat ook vonden!

Namens het JAC , Annika

{gallery}/playbackshow/jeugd/2003{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy