Spetterende glitter en glamourdisco

30 januari 2005door Webmaster

Op vrijdag 28 januari was het glitter en glamourdisco bij DSO in Klundert. De korfbalclub had verschillende binnen- en buitenlandse sterren uitgenodigd om deze disco bij te wonen. Een verslag van J- LO from the Block.

Spetterende glitter en glamourdisco
Omdat er zoveel VIP’s (very important people = heel belangrijke mensen) zouden komen, was de kantine goed beveiligd. Bij de ingang stonden bodyguards met zendertjes in hun oren op de uitkijk. Om kwart voor acht traden de eerste gasten binnen over de rode loper. Bij binnenkomst schoot een wereldberoemde fotograaf zijn fotorolletje vol met prachtige kiekjes van de sterren. Er werd muziek gedraaid door DJ’s Wim en Anton. De sterren gingen al snel de vloer op om een dansje te doen.

Zo tegen half negen was het tijd voor de modeshow. De gasten mochten allemaal over de ‘catwalk’ om hun kleding te showen. Veel dames droegen prachtige glitterkleding. Vooral het dragen van een boa bleek erg in trek bij de sterren. Bij de heren waren vooral veel rappers en bodyguards te bewonderen. Na de modeshow mocht iedereen zijn/haar stem uitbrengen op diegene die ze het mooist gekleed vonden. Bodyguard Sjoerd en glittergirl Jessica kregen de meeste stemmen. De organisatie had voor een prijsje gezorgd. De winnaars kregen een erelint om zich heen gehangen waarop stond dat zij ‘de grootste sterren van de avond’ waren.

Na de show ging het feesten en dansen weer door. Rond half tien werden de dames en heren uitgenodigd voor een Limbodansje. De meeste VIP’s waren zo soepel dat ze met gemak onder de lage stok doordansten! Cheerleader Marloes bleek hier deze keer de beste in te zijn! Om tien uur stopte de muziek. De gasten verlieten het pand weer over de rode loper en werden veelal door hun managers in limousines opgehaald.

De organisatie liet weten dat de avond een succes was. Ze hopen de volgende keer nog meer sterren te kunnen begroeten! Tot zover dit speciale verslag door Jennifer Lopez.

{gallery}/gala/2005{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy