Sinterklaasfeest bij DSO

2 december 2004door Webmaster

De spanning stijgt, we wachten al zo lang…………………. Wordt daar aan de deur geklopt? Wie zou dat zijn? Hiep Hoera je weet niet wat je ziet, daar zijn ze weer Sinterklaas en zwarte Piet.

Met zijn twee gezellige pieten heeft Sint Nicolaas gelukkig ook dit jaar weer een kijkje bij D.S.O genomen. Hij is dit jaar op zoek gegaan naar hulppietjes. Zodat zij als het nodig is eens kunnen invallen voor de zwarte Pieten. Het was heel slim van de Sint om hulppieten bij D.S.O. te zoeken, want gooien, mikken en vangen is natuurlijk een makkie voor korfballers.

Er kwam ook wel wat lenigheid kijken bij het lopen en springen over de daken, maar de Piet hielp de pietjes in spe erg goed. Sint en zijn Pieten hadden dit jaar ook voor de vereniging een cadeau. Het was een mooie doos en Annika mocht het pakje komen halen. Tja, toen viel Piet omver en lag het aan diggelen. Er zaten namelijk glazen in, omdat Sint en Piet altijd gezellig even blijven drinken na het Sinterklaasfeest wilden ze eens wat terug doen voor D.S.O. Helaas, volgend jaar beter beloofde zwarte Piet. Gelukkig bleven de cadeautjes voor de kinderen wel allemaal heel. Zo te zien was iedereen erg blij met zijn presentje!

{gallery}/sinterklaas/2004{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy