Sinterklaas op bezoek in de nieuwe kantine

10 december 2009door Webmaster

Afgelopen woensdag was het voor 31 kinderen erg spannend in de kantine. Sinterklaas komt op bezoek! Als alle kinderen een plekje hebben gevonden  op de nieuwe stoelen, staan er ineens 3 zwarte pieten op het raam te kloppen! De zwarte pieten vertellen dat ze Sinterklaas kwijt zijn.

Sinterklaas is waarschijnlijk naar de oude kantine gegaan. Nu Sinterklaas niet komt, maken de kinderen hun eigen mijter zodat er toch nog een Sinterklaasfeest gevierd kan worden. De mooiste mijters worden gemaakt! Zelfs pepernoten en schuimpjes worden op de mijters geplakt.

Als alle mijters bijna klaar zijn, komt Sinterklaas gelukkig toch nog bij de nieuwe kantine aan. Hij heeft 3 zwarte pieten bij. Alle kinderen mogen per team bij Sinterklaas komen. Er wordt over van alles gekletst, 1 kindje laat zelfs horen hoe goed ze kan gillen! Ondertussen maken de andere kinderen een mooie Sinterklaas. En beplakken ze zijn baard met watjes.

Er staat ook een korf in de kantine, waar de kinderen met nepcadeaus in mochten gooien. Nadat iedereen bij Sinterklaas is geweest is het tijd voor de cadeaus! Voordat de cadeaus uitgepakt mogen worden, wordt er nog een mooie groepsfoto gemaakt met alle kinderen, pieten en Sinterklaas!

Het was een zeer gezellige middag en we hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien!

Dag Sinterklaas en Zwarte Pieten, tot volgend jaar!

De Jeugd Activiteiten Commissie

 

Sinterklaas 2009

 

 

 

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy