Kerststukjesactie 2009 is weer geslaagd!

11 december 2009door Webmaster

De kerststukjesactie is zo’n actie waar de meeste mensen eigenlijk met frisse tegenzin komen helpen. Maar als men terugkomt van de wijken, dan hoor je eigenlijk alleen maar leuke verhalen. Dit jaar hadden we ook heel veel jeugd en een aantal moeders die mee wilden lopen en dat ging erg goed.

Niet alle stukjes zijn verkocht, maar wel 407. Dit is een zeer mooi resultaat, zeker als je ziet, dat we er netto ruim 1500 euro aan over houden. En daar doen we het met zijn allen voor! Het was verder even wennen om nu de actie vanuit de nieuwe kantine te houden. Veel mensen kwamen hier deze avond voor het eerst en moesten toch even kijken hoe ze het beste met de auto het terrein op konden rijden.

De meest opvallende loper ‘s middags was Ina van Dam. Zij heeft veel last van haar armen, maar ze had beloofd dat ze mee zou lopen. En aangezien zij nu voor het 10e jaar onafgebroken hiermee helpt, wilde ze nu niet afzeggen. Karel dan Dam ging echter direct in de weer op een oplossing te zoeken. Hij wist van een oud dienblad een nekdrager te maken, waarop de stukjes gezet konden worden. Deze oplossing oogste veel bewondering ‘s middags, waardoor Karel het  ‘s avonds ook ging gebruiken.

Is dit een idee voor andere creatievelingen onder ons? Gezien het resultaat, gaan we toch ook volgend jaar weer lopen met de stukjes!!

Zoals gewoonlijk werden de lopers na hun werk onthaald op een heerlijk bakje erwten of tomatensoep. Dit ging er bij de meeste mensen wel in!

Tenslotte willen we alle helpers bij deze actie hartelijk bedanken voor hun inzet.

Groetjes van
Wilma Hordijk en Ria Verkijk

{gallery}/kerststukjes/2009{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy