Noortje den Hollander geselecteerd voor RTC Zuid-West U17

7 april 2022door Webmaster

Als vereniging krijg je jaarlijks de kans om talenten af te vaardigen aan de selectierondes van de regionale talentencentrum (RTC) Zuid-West.

Als je uiteindelijk wordt gekozen voor de selectie van RTC Zuid-West krijg je de kans om een programma te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Naast de trainingen en wedstrijden bij DSO wordt er om de week met het RTC team getraind. Ook neem je met het RTC team in de loop van het jaar deel aan een aantal evenementen, waar onder de Korfbal Challenge.

Dit jaar deden Brechtje van de Reijt en Noortje den Hollander uit onze B1 voor DSO mee met de selectieronde van de RTC Zuid-West U17. Het is allesbehalve een makkelijke opgave om hier doorheen te komen, want uit een groep van zo’n 70 dames en 70 heren worden uiteindelijk maar 9 dames en 9 heren geselecteerd. Deze grote groep bestaat uit spelers van Zeeland tot de Drechtsteden die vaak zelfs wekelijks op hoofdklasseniveau korfballen.

Begin maart waren de eerste selectiewedstrijden. Met en tegen spelers van bijvoorbeeld PKC, DeetosSnel en RWA gingen Brechtje en Noortje de strijd aan om een ronde verder te komen. Helaas voor Brechtje strandde het avontuur na deze wedstrijden, maar Noortje wist zichzelf wel een ronde verder te korfballen. Afgelopen maandag 4 april was voor haar de volgende en meteen laatste selectieavond (want ze mocht zelfs een tussenronde overslaan). Waarna dinsdag het officiële nieuws vanuit de KNKV binnenkwam dat ze is geselecteerd en dus het team heeft gehaald!

Meiden we zijn mega trots op jullie allebei en we willen Noortje heel veel succes en plezier wensen bij de RTC Zuid-West selectie U17! Geniet van deze mooie kans!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy