DSO dwingt promotie duels af

3 april 2022door Webmaster

DSO 1 mag de komende 2 zaterdagen play-off duels gaan spelen met als inzet promotie naar de tweede klasse. De laatste, beslissende poulewedstrijd werd overtuigend gewonnen met 18-9 van Blauw Wit. 

DSO en Blauw Wit troffen elkaar al 3 keer eerder dit seizoen. DSO won 1x met 21-18, de andere 2 edities eindigden in 13-13. Voorafgaand aan de wedstrijd waren de belangen duidelijk. Winst of een gelijkspel zou genoeg zijn voor DSO, bij een nederlaag zou Blauw Wit een goede kans maken om 2e te worden en promotie duels af te dwingen. Beide ploegen begonnen in de gebruikelijke opstelling en het was DSO dat direct het initiatief nam en snel uitliep naar een 6-1 voorsprong. Daar stokte de doelpuntenmachine even, waardoor Blauw Wit dichterbij kon komen. DSO was echter op tijd weer bij de les en kwam voor rust nog op een voorsprong van 4 doelpunten, 9-5. 

In de eerste fase na rust liep DSO direct verder uit en daarmee was de angel wel uit de wedstrijd. DSO speelde de wedstrijd gecontroleerd en zakelijk uit, Blauw Wit had helemaal niets in te brengen. De thuisploeg probeerde het publiek nog te vermaken met leuke acties, de ene wat beter geslaagd dan de andere, verder ging de wedstrijd een beetje als een nachtkaars uit. Dat doet natuurlijk niets af aan de puike prestatie van DSO. Eindstand 18-9, topscoorder werd Frank met 9 doelpunten. 

DSO kruist nu de degens met KVK. Ook geen onbekende, op het veld werd er 1x gewonnen en 1x verloren van die ploeg. De eerste wedstrijd is in Klundert, op 9 april om 15:00 uur. De tweede wedstrijd een week later, tijdstip nog onbekend. De winnaar promoveert naar de 2e klasse. Kom allemaal DSO aanmoedigen tijdens deze 2 wedstrijden!

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy