Hoi allemaal,

Met de succesvolle playbackshow nog vers in het geheugen richten wij de blik alvast naar voren. Via dit bericht willen wij jullie informeren over de geplande activiteiten. 

Paaskaartavond 10 april
De laatste kaartavond van het seizoen is traditiegetrouw de paaskaartavond. Aanstaande vrijdag zijn er weer leuke prijzen te winnen bij zowel het pokeren, het darten als bij het klaverjassen. Heb je niets met deze spellen? Kom dan gezellig langs voor een drankje in onze kantine. De avond start om 20.00 uur.

Koppelschieten 13 juni
Noteer 13 juni alvast in je agenda, want het is dan weer tijd voor het jaarlijkse koppelschiettoernooi. Iedereen mag meedoen: jong, oud, meisje, jongen, opa, oma, het maakt niet uit. Vorig jaar was de opkomst gigantisch, wij hopen dit jaar opnieuw op veel deelnemers. Het inschrijfformulier zal spoedig op deze site verschijnen. Ga dus alvast op zoek naar een partner! 

Familietoernooi 
Dit jaar zal het familietoernooi NIET doorgaan. Op zaterdag 27 juni is er namelijk een ander evenement ingepland wat minstens net zo leuk wordt. Wij als NAC kunnen hier verder niets over vertellen, maar er is een goed overleg besloten het familietoernooi dit jaar over te slaan. Wij betreuren dit, maar juni zit al vol genoeg en alle andere weekenden zitten vol met wedstrijden. Volgend jaar zal er uiteraard wel weer een familietoernooi worden georganiseerd. 

Uitbreiding NAC
Tot slot nog dit. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Natascha van den Bosch en Corine Noordink ons komen versterken. Hierdoor is de bezetting van de NAC weer wat beter op orde. Toch hebben we nog altijd 1 vacature. Vind jij het leuk om activiteiten te organiseren, te werken met een leuke groep en zo je steentje bij te dragen aan DSO? Laat het ons weten! 

Tot ziens op 1 van de activiteiten!
Groeten,

De NAC
Paul, Lenneke, Annelies, Pim, Natascha, Corine en Frank.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy