Mixtoernooi 2008 sportief afgerond

20 juni 2008door Webmaster

Het mixtoernooi 2008 had met wat problemen te maken. Omdat de competitie lang doorging, bleven er maar twee avonden over om deze toernooien te spelen. Daardoor werd besloten om geen finaleronden te spelen, maar in plaats daarvan sportiviteitpunten uit te reiken in de vorm van een extra wedstrijdpunt indien de wedstrijd sportief gespeeld werd. Deze punten werden uitgereikt door de scheidsrechters. Daarnaast moest op de laatste avond het derde een kampioenswedstrijd inhalen, waarbij ze kans maakten om te promoveren. Daardoor was de bezetting van het mixtoernooi minimaal. Maar zoals gewoonlijk bij DSO, kwamen er vanuit de deelnemers suggesties om het toernooi toch volgens wedstrijdschema te spelen.

Niet met vier, maar met 3 spelers in een vak. Zonder problemen gingen dus ook de laatste wedstrijden van start. Dat er sportief gespeeld werd, bleek uit het feit dat de scheidsrechters aan alle ploegen de extra wedstrijdpunt toekenden.

De uitslagen van het Mixtoernooi waren :
1e Raket (wedstrijdpunten 15, doelpunten 41)
2e Solero (wedstrijdpunten 13, doelpunten 22)
3e Twister (wedstrijdpunten 11, doelpunten 19)
4e Calippo (wedstrijdpunten 8, doelpunten 21)
5e Magnum (wedstrijdpunten 6, doelpunten 24)
6e Split (wedstrijdpunten 5, doelpunten 19)

De taart ging dus naar de raketten en de overige deelnemer konden genieten van een echte raket. De organisatie dankt de scheidsrechters Peter Leendertse, Wim Verkijk, Elly Noordink, Corine van Dam en Johan Vermeulen voor hun inzet en de barbezetting olv Ellen en Roeland den Hollander voor hun bijdrage aan dit toernooi.

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy