Dubbelschieten 2008

23 juni 2008door Webmaster

dubbelschieten2008_thumb.jpgAfgelopen zaterdag stond de laatste activiteit bij de korfbal gepland. Het is al een paar jaar zo dat het koppelschiettoernooi de afsluiting van het seizoen is. In de avond werd nog nagenoten rondom de barbecue. Volgend seizoen wordt bijzonder. DSO bestaat 50 jaar en dat zal met veel feestelijke momenten worden gevierd. De verhuizing naar de Niervaert staat gepland eind volgend seizoen. Tijdens het koppelschiettoernooi waren een aantal deelnemers in fantastische outfits gekleed. Roeland en Bianca wonnen een medaille met hun glam- rock outfits, wel warm met al dat plastic.

Het duo Cliek en Jellen speelden mee als soort van Siamese tweelingen. Dit leverde een hoop hilariteit op, waar menig tegenstander wat moeite mee had.

Natuurlijk waren een hoop andere koppels in het oranje gehuld, met schmink en alle toeters en bellen. Zoals gebruikelijk liepen anderen koppels weer reclame voor een of ander bedrijf. de voorrondes leverden zo nu en dan onverwachte wendingen in de poules op. De meest serieuze schutters wisten door te dringen na de voorrondes. De spanning liep soms hoog op en het was verbazingwekkend hoe sommige koppels met een achterstand van een doelpunt of vier toch nog wisten te winnen.

Bij de welpen speelde Liza den Bakker en Jiska Giljam de finale, Liza won. Bij de pupillen speelden Anika van Wensen tegen Naomi Commereuc, Naomi won. Zij speelden nog individueel. Voorheen werd dat door alle deelnemers gedaan en heette het toernooi het dubbelschiettoernooi. Vanaf de aspiranten werd in koppels gespeeld. Caroline van Bezooijen en Jeanine Commereuc speelden tegen Remco Posthumus en Luuk van Oers, de jongens wonnen. Bij de junioren en senioren stonden Rob den Hollander en Sander Driesse in de finale tegen Karolien Michielsen en Marianne Posthumus. De heren wonnen de wedstrijd.

De organisatie kijkt terug op een goed bezocht toernooi en hoopt volgend jaar weer zoveel deelnemers te treffen.

Via deze link kun je foto’s van het dubbelschiettoernooi bekijken.

DSO Dubbelschiettoernooi 2008

 

klik op de onderstaande foto om nog meer foto’s te kunnen bekijken.

Koppel- en dubbelschieten 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy