Kerststukjesactie 2007, twee nieuwe records

7 december 2007door Webmaster

De kerststukjesactie heeft een nieuw recordbedrag opgeleverd als netto opbrengst, nl. ruim 2000 Euro! Het andere record was, dat we dit jaar het hoogste aantal mensen telden, die zich wel opgegeven hadden, maar zonder bericht gewoon niet op zijn komen dagen. En dat is echt heel jammer. Als we namelijk met ong. 55 man twee uurtjes kunnen lopen, hadden we meer stukjes kunnen inkopen en zeker dit jaar, veel meer kunnen verkopen.

De nieuwe stukjes liepen bijzonder goed, waardoor we al snel een lege kantine hadden. De stukjes die uit de wijken weer terugkwamen, werden direct weer meegenomen naar andere wijken, met als resultaat dat alle stukjes verkocht zijn. Het inkoopbeleid is erop gericht dat we kijken naar het verkochte aantal stukjes van vorig jaar én hoeveel vrijwilligers we hebben. Omdat dat er dit jaar maar 54 waren, waarvan er uiteindelijk 44 overbleven, konden we niet te ruim inkopen. Dus de opbrengst die we nu gehaald hebben is mooi, maar had nog veel beter kunnen zijn.

Ook is het jammer dat we dit jaar niet alle wijken en niet alle wijken compleet hebben kunnen lopen. De mensen verwachten ons na elf jaar toch echt aan de deur! Dat stukje goodwill mogen we niet kwijtraken. De middagploeg heeft veel regen en wind gehad, de avondploeg heeft het, tegen verwachting in, grotendeels droog gehouden.

De nieuwe stukjes waren dit jaar niet echt kerststukjes en daarom voorzien van een kerstknijper met een wenskaartje van DSO eraan. De mensen die gelopen hebben, hadden er goede zin in en kwamen weer vol verhalen terug in de kantine. Daar werden ze weer opgewacht met heerlijke erwtensoep (Joke van Es) en tomatensoep (Ineke Langeweg).

Jeroen van Dam wist sommige mensen toch nog over te halen om een stukje te kopen, door op hun weigering te vragen : Weet u het zeker ?? Roeland den Hollander nam zijn twee kinderen mee, Sarinah (11) en Joshua (9), hetgeen zeker niet verkeerd was voor de verkoop. Leuk om te vermelden is ook nog, dat onze twee dames uit Willemstad, Marlisah en Mandy ook nog eens twee heren meebrachten om te lopen. Verder is het bedrag dat totaal als fooi binnen werd gebracht, dit jaar bijzonder hoog, nl. 102 Euro!!

We willen iedereen, die op welke manier dan ook, zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan deze actie heel hartelijk danken ! En de leden die eigenlijk helemaal geen zin hebben in deze actie en zich dus ook niet opgeven hiervoor, willen we toch met klem vragen om volgend jaar twee uurtjes van hun tijd hierin te investeren, zodat we het maximale rendement er uit kunnen halen!

De prijsvraag was blijkbaar te moeilijk. Er zijn geen goede inzendingen ontvangen. Zoals eerder vermeld loopt de Kerststukjesactie nu 11 jaar (11 december 1996) en had de eerste actie het doel om het jeugdkamp van 1997 te kunnen financieren.

Groeten van Wilma Hordijk en Ria Verkijk

{gallery}/kerststukjes/2007{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy