Kangoeroes zijn weer volop begonnen

27 september 2012door Webmaster

Enige weken zijn de kangoeroes op de zaterdagochtend aan het korfballen. De kangoeroes hebben nu de eerste korfbaltrainingen weer achter de rug. Met ongeveer een tiental kangoeroes die elke week weer lekker komen korfballen en spelen.

 

De Kangoeroe-training

Tijdens de training wordt er van alles gedaan; er wordt altijd begonnen met een “warming up”. We gaan dan bijvoorbeeld tik- en renspelletjes  doen. Na de warming-up gaan we met de allerlei verschillende ballen aan de slag. Gooi, vangen, rollen, stuiteren en trucjes worden allemaal geleerd!! Daarna gaan we met elkaar spelletje doen met of zonder de bal. En natuurlijk komt het scoren op de korf ook aan de beurt. 

Lid worden?!

Zodra een kind 4 jaar wordt, kan het worden aangemeld bij de Kangoeroes bij ckv DSO. Tijdens het veldseizoen, eind augustus tot oktober, trainen de Kangoeroes lekker buiten op onze korfbalveld in het sportpark Molenvliet. De traingen tijdens het veldseizoen starten om 9.30 uur. Als eind oktober het zaalseizoen begint zijn de trainingen in de sporthal De Niervaart, de trainingen starten dan om 9.00 uur. Ieder kind mag een aantal keer gratis meedoen aan de Kangoeroe Klup training bij ckv DSO, voordat hij/zij lid wordt.

Foto’s van de training Kangoeroes

Hieronder een aantal foto’s van de spellen en oefeningen die de Kangoeroes tijdens de training zo allemaal doen.

189

 

188

 

200

 

204

 

 

 

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy