Kampeernacht 1999

20 augustus 1999door Webmaster

DSO heeft in de afgelopen jaren een aantal keren een kampweekend voor de jeugd georganiseerd. Met een groot aantal deelnemers en onder leiding van de enthousiaste kampstaf was dit een groot succes. Dit jaar werd besloten op ons eigen terrein een kampeernacht te organiseren.

Op 20 augustus was het zover: 32 kinderen mochten in zelfmeegebrachte tenten een avondje komen logeren. Sommige tenten werden een dag tevoren al opgezet en dat was maar goed ook, want bij een enkeling bleken de tenststokken te zijn uitgeleend! Gelukkig kon ergens anders nog een vervangende tent geregeld worden. Op vrijdagmiddag kregen alle kinderen een tent toegewezen en kon het feest beginnen.

Voor sommige kinderen was het toch wel spannend. Voor het eerst zonder ouders kamperen en dat terwijl het weer niet echt denderend was. Gelukkig klaarde het snel op en kon het programma aanvangen. Er werden oerhollandse spelletjes georganiseerd zoals zaklopen, koekhappen en ringlopen. ‘s Avonds stond er nog een bezoek aan de Groenstrook op het programma. In het bos moest gezocht worden naar de daar verstopte spoken. Gewapend met zaklampen werd het een opwindende tocht. Daarna was er nog een gezellig kampvuur bij de tenten. Diep in de nacht werden de tenten opgezocht om te gaan slapen, maar dat lukte lang niet overal.

Na de vele inspanningen van de avond ervoor moesten de meeste kinderen op zaterdagochtend tegen negenen weer wakker gemaakt worden. Na nog wat spelletjes gedaan te hebben werd het weer tijd om alles in te pakken. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde kampeernacht die zeker voor herhaling vatbaar is.

{gallery}/jubileum/1999/kampeernacht{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy