Fancy Fair 1999 tijdens jubileum

28 augustus 1999door Webmaster

Dit jaar viel de fancy-fair van DSO precies samen met het 40-jarig bestaan van de club en daarom waren er behalve de gebruikelijke activiteiten diverse andere leuke dingen te doen en te zien. Vanwege de grootschalige viering van het jubileum was er een feesttent weggezet die niet onderdeed voor een modale circustent.

Natuurlijk was de bloemenmarkt er weer. Ik heb begrepen dat er uit de wijde omgeving van Klundert mensen speciaal voor deze markt naar het DSO-complex komen. Natuurlijk ontbrak ook dit jaar de snuffelmarkt niet. In een hoek van de tent was ruimte gemaakt voor de verkopers en hoewel het op spitsuur af en toe wat smal was, werden er uitstekende zaken gedaan. Vooral de strijkijzers liepen goed! Er stond zelfs een heuse flipperkast in de tent en ook kon er geschoten worden.

Prijswinnaars Flipperen: 1e prijs senioren: Rom Keller 2e prijs senioren: Marcel Vreugdenhil
1e prijs jeugd: Deodat Boelhouwers 2e prijs jeugd: Raymond vd Knaap
Prijswinnaars Schieten: 1e prijs dobbelstenen: Deodat Boelhouwers 2e prijs dobbelstenen: Bart van Bezooijen 1e prijs kaartjes: Piet Crezee 2e prijs kaartjes: Ies van Dam

Raden “Waar landt de vlag?” Natascha v.d. Bosch

Ook het rad van fortuin maakte weer overuren en zo kon het gebeuren dat tegen 22.00 uur de laatste ronde van het rad ging draaien en de prijzen bijna allemaal op waren. Uiteindelijk leverde de fancy fair DSO 11000 gulden op. Een grandioos succes en opnieuw een verbetering van het record van vorig jaar.

{gallery}/fancyfair/1999{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy