Jeugdkorfbaldag via het KNKV op 4, 6 en 7 mei 2010 (herhaald)

4 februari 2010door Webmaster

Korfbal jij op het moment in de A’s, B’s, C’s, of D’s in het district Zuid of Zuidwest, dan wordt er vanuit het KNKV voor het 5de jaar speciaal voor jou als korfballer een Jeugdkorfbaldag georganiseerd.

 ——————————————————————————————————————————————————————————

Beste korfballer of korfbalster,

Korfbal jij op het moment in de categorie A, B, C, of D in het district Zuid of Zuidwest, dan wordt er vanuit het KNKV voor het 5de jaar speciaal voor jou als korfballer een Jeugdkorfbaldag georganiseerd.
Een dag waarin jij met nog vele andere korfballers kunt trainen, spelen, leren, vragen en discussiëren, kortom een dag waarin alles in het teken van korfbal staat. Tijdens deze dag staan korfbaltechnische zaken centraal, maar de fun wordt zeker niet vergeten. Iedereen is welkom !!!

Tijdens deze dag krijg je twee clinics, een lunch en een afsluitende activiteit aangeboden. We hopen je deze dagen op een leuke wijze extra bagage mee te geven die je kunt gebruiken in de komende wedstrijden voor je eigen vereniging. Ook krijg je een T-shirt waarin je die dag kunt trainen.

Je kunt kiezen uit twee  leeftijdscategorieën en dit op verschillende locaties, namelijk:
•    Dinsdag  4 mei voor de C en D-jeugd bij PKC/LukassenBoer te Papendrecht
•    Donderdag  6 mei  voor de A en B-jeugd bij KV Tilburg te Tilburg
•    Vrijdag  7 mei voor de C en D-jeugd bij Kv Tilburg te Tilburg

Wil jij meer gaan scoren? Of  beter verdedigen? Schrijf je dan nu in voor een van de Jeugdkorfbaldagen! Wil jij een leuke dag vol korfbal dan is dit zeker iets voor jou!

De kosten voor deelname aan een Jeugd Korfbaldag bedraagt € 18,00 (incl. T-shirt met opschrift “Jeugd Korfbaldagen”) per deelnemer. Maak bij inschrijving het bedrag van € 18,00 over op het ING Bank rekeningnummer 65.81.27.500 t.n.v. KNKV, Zeist o.v.v. code 8986 JKD en naam/namen.

De inschrijving is pas definitief, wanneer de betaling binnen is. De volgorde wordt bepaald door binnenkomst van de betaling.
Je kunt je maximaal één keer inschrijven voor de Jeugd Korfbaldagen van 2010.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan snel op voor 7 april 2010. Opgeven kan via internet op het portaal van zuid-west of www.zuid.knkv.nl onder Evenementen/Doelgroepactiviteiten.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Mike Bezem
mike.bezem@knkv.net

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy