Jeugd playbackshow een groot feest!

26 maart 2012door Webmaster

Wat waren er een hoop aanmeldingen dit keer!!! Voor de altijd gezellige playbackshow waren er 18 acts opgegeven!
Het beloofde dan ook een superleuke avond te worden.

En dat was het ook! Er was weer goed geoefend en je kon goed zien dat iedereen veel aandacht had besteedt aan de danspasjes. De jury, Corrie, Irene en Marjolein, was in glittertenue gekomen en Jasper en Mandy (presentatoren) waren ook prachtig verkleed. Ze konden zo gaan zingen in een echt koor.

Het eerste optreden was van het E3, die waren in een limousine naar de kantine gekomen. Wat een entree! Na hun optreden werden alle kampioenen door Anton in het zonnetje gezet, met een prachtig diploma! Goed gedaan allemaal! 

De kampstaf zou deze avond het kampthema bekend maken en dat deden ze door middel van een boodschap van de koningin en daarna werd een lied gezongen! Het kampthema is: Alle dagen Feest!!! 

Toen alle optredens klaar waren kon de jury beginnen aan de moelijke taak om de prijzen te verdelen. Ze zijn er als volgt uitgekomen:  eerste Anne en Sophie met Never nooit! van Rachel, tweede Danique van dam met Joepie en derde Lisan, Emma en Janneke met Bagage drager van Gers Pardoel. De Jolly Award ging dit jaar naar Ilse en Ryan die 1 bitterbal van de Gebroeders Ko playbackte.

 

{gallery}/playbackshow/jeugd/2012{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy