Happy 2018 Korfbal Clinics!

22 oktober 2017door Webmaster

Ook helemaal gek van korfbal? Dan moet je hier natuurlijk bij zijn! In de eerste week van januari organiseert Korfbalstars een nieuwe editie van de Happy korfbalclinics! Train your brains out, leer weer nieuwe dingen en ga de uitdaging aan  

De clinic bij ons in de regio is op 2 januari 2018 in Papendrecht. Tijdens de super gave clinic is er ruimte voor vragen en krijg je tips van onze Stars die ondersteuning komen geven. Wie dit zijn, wordt later bekend. Je krijgt op de clinic een eigen trainingsshirt. De kosten voor de clinic is €25,-. Er is maar een beperkte ruimte voor deelname, dus wees er snel bij! De voorgaande editie had ruim 650 deelnemers! 

Wil jij hier naar toe? Vraag aan je ouders of je dit mag en vraag daarna natuurlijk ook je vrienden uit je team of zij ook gaan. De organisatie gaat buiten DSO om, dus je moet bijvoorbeeld wel zelf je vervoer regelen. Je vindt de uitnodiging en het opgaveformulier via onderstaande site:

http://www.korfbalstars.nl/evenementen/happy2018korfbalclinics/

Ga jij? Dan wensen we je (ondanks dat je nog best even moet wachten) alvast super veel plezier. Enne… Laat ons natuurlijk wel even weten hoe het was. Je mag altijd een verslagje opsturen naar pr@korfbal.net

Tijdens deze spectaculaire nieuwe edite van de Happy Korfbalclinics. Nieuwe oefeningen en nog meer korfbal plezier om het nieuwe jaar mee te beginnen. Voor meer informatie en om spelers en/of teams aan te melden klik je op de button hierboven!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy