Andrew Hogeslag pakt DSO selectie aan

23 oktober 2017door Webmaster

Het veldseizoen zit er weer op en na een weekje rust is de DSO selectie maandag 23 oktober weer begonnen in de zaal. Voor deze eerste training in de zaal hadden we iets anders op de planning staan. 

Normaal zouden we een rustige eerste schot training hebben om weer lekker aan de zaal te wennen, maar dat was deze keer niet het geval. Ten eerste werd er niet gekorfbald en ten tweede werd er niet rustig aan gedaan. De groep moest er keihard tegenaan deze avond. Er werd namelijk een gasttraining gegeven, onder bezielende leiding van Andrew Hogeslag.

De avond begon met een goeie warming up, gevolgd door een parcours van verschillende oefeningen. Elke oefening moest de eerste ronde 45 seconden worden uitgevoerd en de tweede ronde 60 seconden. Zo werd deze avond flink aan de conditie en de kracht van de spelers gewerkt. De armen, benen en buik werden aangepakt met de verschillende oefeningen. Tussen ronde 1 en ronde 2 was er een ‘’rust’’ moment.

Via deze weg wil ik Andrew nogmaals bedanken voor het verzorgen van deze succesvolle en leuke avond. De selectie heeft vanavond keihard gewerkt en zo het zaalseizoen weer geopend. De komende 2 weken hebben we een voorbereiding met de selectie. Hierin zal er weer hard gewerkt worden, zodat we klaar zijn voor de zaalcompetitie!

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Check ze hier!

Mandy Wigant en Nico Philippo

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy