Halloween feest DSO

25 oktober 2004door Webmaster

Het was Halloween bij DSO… en hoe? Om 13:00 uur ’s middags waren de organisatoren al begonnen met het versieren van de kantine. Dat was best een karwei, want het moest natuurlijk eng en donker worden. Met hier en daar en vette, harige spin, lampionnen, zwart zeil, uitgeholde pompoentjes met waxinelichtjes erin en blacklight zag het er heel spannend uit. Sommige kinderen waren wel erg benieuwd naar de aankleding. Het feest zou om 19:00 uur beginnen, maar de eerste stond al om 18:32 uur op de stoep!

Bij de ingang kregen de kinderen als welkomstdrank Kattenpis of Tuingif, oftewel: gele of groene limonade. De opkomst was niet erg groot, maar dat mocht de pret niet drukken. DJ Th!js vulde de kantine met enge muziekjes en natuurlijk ook met gewoon hippe muziek. De kinderen mochten in de microfoon hun engste schreeuw laten horen. Wist je dat Marloes, Britt en Kelly de B. wel heel eng konden schreeuwen??? Nou, de rillingen kropen over onze ruggetjes!

Het was de bedoeling dat iedereen verkleed zou komen en veel kinderen hadden ontzettend hun best gedaan. De prijs voor diegenen die het beste verkleed waren, ging naar Britt en Letty. Er waren veel heksen in de zaal, we hadden zelfs een heksenbezemhangplek! Er werd veel gedanst en achter elkaar aangerend, daar was lekker veel ruimte voor!

Bij twee tafels werd ook een spel gedaan. De kinderen mochten om de beurt met hun handen in verschillende bakjes voelen (met een blinddoek voor) en moesten dan raden wat er in zat. Soms was het echt heel smerig wat ze voelden. In de bakjes zat: poep van zwarte katten (natte peperkoek), verstijfde mierenlijkjes (rijstkorrels), spinnenwebben (watten), rattensnot (slijm uit een potje), harde vleermuisvleugeltjes (cornflakes) en witte slankregenwormen (gekookte spaghetti). Bij de andere tafel mochten de kinderen, met een blinddoek voor, verschillende dingen proeven. In de schaaltjes zat: chocoladevla, pindakaas, mayonaise, yoghurt, mosterd en curry. Vooral de mosterd zorgde soms wat voor problemen. Gelukkig stond er Tuingif-limonade om je mond mee te spoelen! Jakkes! Mike en Kelly E. hadden allebei bijna alle dingen goed geraden! Applaus!

De organisatie ging nog maar eens rond met een schaal vol krokodillen, kikkers, zure slangen, dropkrakelingen en heksenhyl. Dat smaakte gelukkig weer lekker. Later op de avond, toen bijna alle miniheksjes en kleine spookjes waren opgehaald door hun ouders, werd er door de rest van de kinderen nog ge-limbo-danst onder één van de heksenbezems door. Wat zijn sommige kinderen toch lenig zeg! Hoewel Kelly de B. heel erg ver kwam, maar op het laatst haar schattige neusje steeds aan de bezemsteel stootte, redde zij het net niet. Jammer hoor! Erik was als mega-engerd verkleed en gleed zelfs op het einde nog supersoepel onder de bezem door! Hij heeft gewonnen.

Om ongeveer 21:00 uur kwamen er steeds meer grote engerds de kantine binnen en dat was het teken dat het feest voor de jonge korfballers was afgelopen. Wij hopen dat jullie goed hebben kunnen slapen na al die enge dingen die we hebben gezien en gedaan!

Namens de Jeugd Activiteiten Commissie, Daisy (de zwarte kat).

{gallery}/overige_nevenactiviteiten/2004/halloween{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy