Fancy Fair 2004 zit er weer op

19 september 2004door Webmaster

De Fancy Fair van dit seizoen zit er weer op als ik dit stukje schrijf. Vrijdag is men begonnen met het opbouwen en inrichten van de prijzen voor het Rad. En ook werden alle spelletjes klaargezet en de tenten opgebouwd.

En afgelopen zaterdag was het dan zo ver, de Fancy Fair ging van start. Om 10.00 uur kon men op de bloemen en plantenmarkt weer allerlei leuke en mooie planten kopen voor in en rond het huis. Binnen konden er weer allerlei spelletjes worden gedaan, zoals enveloppentrekken, racen op de computer en schieten. De gehele dag was de opkomst niet echt groot, maar wel voldoende om er voor te zorgen dat ook dit jaar weer de Fancy Fair een mooie bedrag heeft opgebracht voor de club. De opbrengst van dit jaar is ongeveer net zoveel als het vorige jaar, namelijk rond de € 4400,-. Dit is natuurlijk weer een heel mooi bedrag.

Gedurende de dag en avond draaide het Rad weer volop. ’s Avonds was het toch nog lekker druk in de kantine en vonden de lotjes gretig aftrek bij de aanwezige. De jaarlijkse hoofdprijs ‘het weekendje weg’, die wordt gesponsord door Piet en Wilma Hordijk, is dit jaar naar Coby Schreuders en Mariëlle Giljam gegaan. Ook kon men dit jaar twee mountainbikes winnen, deze waren ter beschikking gesteld door Marcel en Karolien Michielsen. De gelukkige winnaars van deze twee fietsen zijn Piet Crezee en Jouke Roobol. De laatste prijs van de avond was een DVD-speler die was gesponsord door Masterlease, deze is gewonnen door Mark Noordink.

Aan het eind van de avond werden ook de winnaars bekend gemaakt van de verschillende spelletjes. De winnaar van het Masterlease raadspel, waarbij men de goede leaseprijs per maand moest bepalen van een Hyundai Tuscon. De winnaar van dit raadspel is Jolanda Schreuders die het dichtst bij het juiste leaseprijs van € 698 zat. Bij de schiettent was Piet Crezee en ik zelf de beste schutters van de dag. En als laatste was bij het racen op de computer Frank Posthumus de snelste.

Ik denk dat wij als Fancy Fair-commissie tevreden terug kunnen kijken op de leuke en gezellige Fancy Fair. En natuurlijk willen ook via deze weg iedereen hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze dag.

Ruben Karel, Namens de Fancy Fair-commissie

{gallery}/fancyfair/2004{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy