Grote schoonmaak / Kom wat doen aan het groen!

19 maart 2024door Webmaster

Wat een feestje was het afgelopen zaterdag. Voor de meeste teams zit de zaal er al weer op, dus dan gaan we alweer richting het veld. Om alles veldcompetitie-proof te maken wordt er komende zaterdag weer een Grote schoonmaak / Kom wat doen aan het groen dag georganiseerd.

Een soppie hier, wat onkruid plukken daar en nog een paar andere klusjes liggen dan ook op ons te wachten. En daar kunnen we al jullie hulp goed bij gebruiken, want jammer genoeg kan AI ons hier nog niet bij helpen. Natuurlijk zijn alle ouders, vrienden en andere familie ook meer dan van harte welkom om te komen helpen. Want zeg nou eerlijk iedereen wil toch dat ons complex er spik en span bij ligt? En veel handjes maken nu eenmaal licht werk. De poort zal om 09:00 uur open gaan, maar voel je vrij om ook iets later aan te komen waaien want elk uurtje van jouw hulp is al goud waard! Dus pak je onkruidschraper of poetsdoek uit de kast en hopelijk zien we jou op zaterdag 23 maart bij het Thuishonk!

Voor het afvoeren van het onkruid en eventueel ander afval zijn we ook nog op zoek naar iemand met een trekhaak en een aanhangwagentje om tussentijds naar de milieustraat te rijden. Kun jij ons daar ook mee helpen? Stuur dan een mailtje naar accommodatie@dsokorfbal.nl.

Tot zaterdag allemaal!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy