Geen trainingen tot en met 9 februari

21 januari 2021door Webmaster

Hallo allemaal,

Na lang wikken en wegen en op basis van het advies van de Corona-werkgroep hebben we met het JTC en de TC besloten tot en met 9 februari niet te gaan trainen met de jeugd.

We zijn tot dit besluit gekomen om meerdere redenen, waar de voornaamste redenen onderstaande zijn:

  • De onzekerheid rond de Britse variant van het virus en de eventuele invloed op de jeugd hiervan.
  • Dat de kinderen nog steeds niet naar school mogen en ze vanuit het kabinet hebben besloten dit ook niet eerder toe te staan.
  • En de extra maatregelen die gisterenmiddag zijn ingesteld en die er nog aan gaan komen.

Door dit alles konden wij het niet rijmen om vervolgens wel met z’n allen samen te komen bij DSO en binnen de anderhalve meter te gaan trainen. Uiteraard vinden wij dit ook zeer jammer en hadden wij ook meer dan graag weer aan de slag gewild, maar ondanks dat willen wij dit risico als vereniging niet nemen. Safety first!

We hebben wel als uitgangspunt om vanaf de week van 9 februari direct weer te beginnen! Dit zal dan buiten op het veld zijn, zodat we een mooie lange voorbereiding naar het voorjaarsseizoen hebben die hopelijk wel doorgaat!

Maar dat betekent niet dat we de komende tijd stil blijven zitten! Houdt de social media, de whatsapp-groepen en de site in de gaten, want zeer binnenkort zullen de eerste online activiteiten en challenges online komen. Hoe en wat precies dat horen jullie snel!

Met sportieve groeten,

Erik

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy