Gebruik van de kantine/accommodatie

15 februari 2023door Webmaster

Zo. Mijn eerste wapenfeit als bestuurslid Accommodatie en Materialen. Zoals onze penningmeester in de flits heeft aangegeven zijn onze energiekosten flink gestegen, zeker het koude weer van vorige maand heeft daar niet bij geholpen. Via deze weg wil ik dan ook graag iedereen nog even aan het volgende herinneren. Vergader bij iemand thuis of in de Niervaert, let er tijdens activiteiten op dat de verwarming niet onnodig hoog staat en ga je naar de kantine zet dan alleen de verwarming aan als het echt nodig is (dus liever niet voor een halfuurtje). Alle kleine beetjes helpen en zo kunnen we de energiekosten samen onder controle houden. Van het bedrag wat een avondje stoken in de kantine kost schrok ik namelijk wel een beetje.

Daarnaast wil ik graag meer inzicht krijgen in het gebruik van onze kantine/accommodatie en wil ik gaan onderzoeken of deze (nog) voldoet aan de behoeftes van onze leden. Om daar een eerste stap in te maken, wil ik graag weten wie en welke commissies/werkgroepen veel gebruik maken van de kantine/accommodatie en met welke reden ze er zijn. Om dit te weten te komen heb ik uiteraard wel jullie hulp nodig en daarom wil ik aan iedereen die van de kantine/accommodatie gebruik gaat maken vragen het volgende met mij te delen:

  • Naam en/of Commissie of Werkgroep
  • Datum
  • Reden om naar de kantine te gaan

Dit kan gewoon via whatsapp, maar je kunt me uiteraard ook even mailen (erik.keller@dsokorfbal.nl). Ook zal ik achter de bar een lijst neerleggen, waarop je dit kunt invullen. Alvast bedankt!
Mochten jullie andere vragen, ideeën of opmerkingen hebben met betrekking tot de accommodatie en onze materialen laat het mij dan ook zeker even weten!

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy