Gala weer achter de rug, oscars uitgereikt

24 december 2006door Webmaster

Gisteren is het galafeest geweest.Iedereen zag er schitterend uit en we hebben ongeveer 90 mensen mogen begroeten in onze kantine.

Vanaf 20.30 uur was het groot feest in de kantine. Onze eigen Thijs draaide weer geweldige muziek en ook hadden we weer vrijwilligers kunnen vinden om een bardienstje te draaien. Zo zie je maar weer, vele handen maken licht werk. We hadden ook nog lekkere hapjes , voor iedereen die binnen kwam een welkomstdrankje en er was voor een dansvloer gezorgd.

 

Ook hadden we een fotograaf rondlopen, we zullen heel snel de foto’s online zetten, zodat mensen foto’s kunnen bestellen bij ons. We hopen dit binnen een week voor elkaar te hebben. Verder wil ik graag Ellen, Bianca, Wim en Marcel L bedanken voor de bardiensten, Matthijs voor het draaien van de plaatjes, Gerbert en Wim voor het maken van foto’s en Corine en Roeland voor de energie die zij er in hebben gestoken.

Dan zal ik nu de prijzen bekend maken, want er zullen vast nog wel mensen zijn die het niet weten (niet veel, maar toch).

Beste trainer / coach : Patrick Michielsen
Trouwste supporter : Toon Bol
Beste Speelster : Monique Karel
Beste Speler : Sander Driesse
Sexy DSO’er : Kiki Lankhuijzen en Remco Tanis.

De foto’s van het galafeest van 23 december 2006 zijn op onderstaande site te bekijken. Het is mogelijk om foto’s bij te bestellen.
Dit zijn de foto’s die zijn voorzien van een nummer. Formaat 13 x 18 Glanzend kost € 1,50 Formaat 20 x 30 Glanzend kost € 3,00 Je kunt de gewenste foto(‘s) bestellen door een mailtje te sturen naar flits@korfbal.net Vermeld hier dan bij het fotonummer, het gewenste formaat en het aantal foto’s en natuurlijk je naam.

DSO Galafeest 2006

{gallery}/gala/2006{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy