Fancy fair zeer succesvol!!!

21 september 2008door Webmaster

fancyfair2008_thumbnail.jpgWe kunnen weer spreken van een zeer geslaagde fancy-fair. Zelfs de fancy fair van vorig jaar werd overtroffen. Het behaalde resultaat was: 4700 euro bruto. Een geweldig resultaat waar we met z’n allen zeer trots op kunnen zijn. De bloemen- en plantenmarkt werd weer goed bezocht en menigeen ging weg met diverse plantjes.

Ook de schiettent leverde een leuk bedrag op. Dit jaar hadden we de stand buiten geplaatst en dit was toch veel gezellig. De schiettent was nu tevens beter in beeld. Het dobbel schieten werd gewonnen door Edwin Vermeulen en het roosschieten door Wim Crezee.

De enveloppen werden allemaal getrokken en het eendjes vissen was zeer in trek bij de jeugd. Het rad van avontuur levert altijd het meeste geld op en dit jaar was er zelfs geen sprake van een uurtje pauze rond 19.00 uur. Er is vanaf 14.00 uur ’s middags continu doorgedraaid. Marijn en Ton waren wederom onze sprekers en zij wisten de prijzen wel aan de man te helpen. De grotere prijzen gingen dit jaar naar de familie Giljam (skelter), Gerrie den Hollander (duo-dvd voor in de auto), maar de grote winnaar was Frank Posthumus, want die won het weekendje Elspeet en de fiets, gesponsord door Masterlease.

Wij willen namens de fancy-fair iedereen bedanken die dit jaar heeft meegeholpen en dat zijn er op deze dag natuurlijk velen. Extra dank gaat uit naar Piet en Wilma voor het verzorgen van de planten, firma Strootman voor het gesponsorde chocola, Maribel mode voor het sponsoren van het luchtkussen en natuurlijk Marijn en Ton voor het noodzakelijke praatje tijdens het rad.

Volgend jaar zal de fancy-fair gehouden worden op zaterdag 13 juni tegelijkertijd met het familie-toernooi. Dit vanwege het jubileumjaar en de verhuizing naar het nieuwe complex. Verder willen we afsluiten met de mededeling dat we naarstig op zoek zijn naar 2 nieuwe mensen die ons team willen versterken. Dus lijkt het je leuk om mee te helpen organiseren van 2 leuke activiteiten van de club, neem dan met 1 van ons contact op. Alvast bedankt!

Ad, Bep, Wim, Monique en Lianne (namens de FF-commissie)

{gallery}/fancyfair/2008{/gallery}

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy