DSO heeft vertrouwen

14 september 2008door Webmaster

Afgelopen zaterdag was het terrein bij DSO omgetoverd tot een Fancy fair. Veel teams speelden dan ook een thuiswedstrijd om de sfeer nog completer te maken. Van de twaalf teams die moesten korfballen wonnen er  vijf, speelde er één gelijk en verloren er drie.  Drie wedstrijden moeten nog worden ingehaald.

DSO 1 speelde met vlagen prima korfbal en pakte even de voorsprong in de wedstrijd tegen NIO. Het team heeft een stuk vertrouwen gekregen om de resterende wedstrijden succesvol te doorstaan. Uiteindelijk trok NIO wel aan het langste eind met een doelpunt meer.

DSO 2 trof weinig tegenstand in Sagitta. DSO creëerde veel kansen en scoorde er dertien van. De invallers van het derde hadden een flink aandeel in de doelpunten. DSO 3 ging met 2-2 de rust in. Na de tweede helft toonde Nikantes zich sterk en moest het derde tegen een 3-5 achterstand aankijken. Zoals DSO 3 al vaker heeft laten zien, liet het zich niet van de wijs brengen en won toch nog met 7-6.

De wedstrijd van DSO A2 werd gestaakt vanwege een zware blessure van een DSO speelster. Alle DSO-ers wensen Daphne veel sterkte en beterschap toe.