DVS wint terecht van DSO

1 december 2013door Webmaster

DSO 1 speelde thuis tegen DVS. Een ploeg die de laatste jaren niet heeft stilgezeten en dat zou vandaag ook duidelijk worden. 2 Jaar geleden wist DVS ten koste van DSO promotie af te dwingen naar de 2de klasse. Revanche zat er vandaag echter geen seconde in. DVS won een matig duel met 15-8.

DSO kwam nog wel op 1-0, maar dit zou de enige voorsprong van de wedstrijd zijn. DSO koos er vandaag voor om achter te verdedigen en DVS had hier zichtbaar moeite mee. Helaas was DSO aanvallend onmachtig en kon het in de beginfase niet uitlopen. DVS zetteveel druk in het buitenveld en DSO was vandaag te slap om dit af te straffen met felle acties. DVS bouwde geduldig aan een grotere voorsprong en ging met een 3-6 voorsprong de kleedkamer in.

Verdedigend had DSO het opnieuw goed voor elkaar. Maar slechts 3 keer scoren in 1 helft is natuurlijk veel te weinig. Veel spelers hoopte in de 2de helft in een ‘flow’ te komen, maar deze bleef dit keer uit. Ook DVS kon aanvankelijk niet overtuigen, waardoor tot een kwartier voor tijd er nog van alles mogelijk was.
Tijdens het laatste kwartier vielen echter alle ballen voor DVS wel goed en werd het gat vergroot naar 6. DSO was, ondanks een aantal wissels, niet meer in staat terug te komen. Hierdoor werd deze matige wedstrijd met 15-8 gewonnen door DVS.

Zwakke prestatie van DSO vandaag, waardoor DSO thuis nog altijd geen overwinning weet te behalen. Aan het publiek heeft het niet gelegen. Er was wederom een fantastische sfeer tijdens de gehele wedstrijd.
Volgende week is er voor DSO de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen ADO. Op papier is ADO misschien wel de zwakste ploeg, maar dit zegt natuurlijk niets. We hopen op veel steun volgende week in ‘s Gravendeel.