DSO heeft geluk

25 april 2010door Webmaster

DSO 1 speelde tegen Stormvogels. Beide teams opende met een hoog baltempo en een aantal acties die de toeschouwers alert hielden.Een regen van doelpunten bleef echter achterwege. De laatste 10 minuten van de tweede helft werd het publiek weer wakker geschud doordat DSO de stand gelijk wist te trekken. Een wonder geschiedde toen Jasper Kayen in de laatste minuut de winnende door de kunststof mand gooide.

DSO 2 nam het initiatief tegen ADO en had veel balbezit. Het was echter niet af te lezen in de stand. ADO kon DSO voor lange tijd bijbenen. In de eindfase pakte DSO dan toch de voorsprong en won de wedstrijd.

DSO 3 moest aantreden tegen de TOGO 2 welke ook nog steeds volop meedoen in de strijd om het kampioenschap in de 4de klasse. Bij DSO 3 miste zaterdag Jurgen Leijten, Lianne den Hollander en Karolien Michielsen, maar werden goed vervangen door Arjan de Vos, Inge Bongers en Dita Schreuders (2de helft ingevallen). We starten goed en komen via een 1-0 achterstand op 1-3 voorsprong door twee mooie treffers van Herbert Giljam. Daarna begint TOGO 2 steeds beter te spelen en loopt via 3-3 naar een 6-4 voorsprong. Maar de laatste 10 minuten voor rust weet DSO 3 dankzij een goede verdediging terug te komen op 6-6. Na de rust lukt het DSO 3 bijna 20 minuten lang niet om te scoren, ondanks diverse goede mogelijkheden en kansen. De scherpte en misschien een beetje geluk ontbrak in deze fase. TOGO 2 loopt uit naar 9-6 voorsprong. In de laatste minuten weet DSO 3 nog een beetje de spanning terug te brengen tot 10-9, maar de eindspurt is te laat. Helaas de punten blijven in Goes. Door de winst van Ventura Sport 2 is DSO 3 de koppositie kwijt en staat DSO 3 staat op een 2de plaats waarbij TOGO 2 is genaderd tot 1 punt op de 3de plaats. Volgende week wacht Ventura Sport 2, dus kunnen we onze verloren koppositie weer terugpakken!!

DSO 5 speelde tegen Good- Luck en had een taaie tegenstander aan hen. De tegenpartij creerde veel kansen maar ronde die niet af. Zo kon DSO nog wegkomen met een gelijkstand.

DSO 6 speelde thuis tegen Scheldevogels 5. Na 1 minuut stond het al 1-0 door een afstandsschot van Jaap van Nierop, het duurde even voordat de gasten het tegendoelpunt scoorde. Daarna was het prijsschieten voor de thuisspelende ploeg. Met een ruime voorsprong kon DSO de rust ingaan. Na de rust ging het scoren verder en kon Scheldevogels slechts 1 tegen doelpunt maken. Eind uitslag 14-2, de dames waren ook goed voor een aantal doelpunten, Arie Eland was echter de topscorer met 5 doelpunten. Na afloop van de wedstrijd kreeg Elly Noordink nog een bloemetje van het team voor de altijd aanwezige mandarijnen in de zaalcompetitie.