DSO A1 wint voor het eerst in derde klasse

7 april 2013door Webmaster

Na de promotie naar de derde klasse is het voor DSO A1 even zoeken. De ploeg gaat nu eindelijk betere tegenstanders krijgen, waardoor de ploeg ook echt beter wordt. Vandaag was het de taak te winnen van Korbatjo. 

In de zwarte reserveshirts begon DSO goed aan de wedstrijd. Het was even zoeken naar de juiste kansen, omdat er een flinke wind stond op het veld in Oud Beijerland. DSO ging daar het beste mee om, maar de afronding was niet best. Veel kansen werden gemist en daardoor werd er niet al snel afstand genomen van Korbatjo. 
Dit bleef eigenlijk de gehele wedstrijd zo. Goede, verzorgde aanvalllen werden afgewisseld met onbegrijpelijke plaatsfouten. Doordat de afronding ook niet scherp was, verliep de tweede helft uiterst moeizaam. Verdedigend stond het wel goed. Korbatjo wist zich geen raad met de zakkende mensen van DSO. De uitslag werd uiteindelijk 4-6. 
Voor DSO A1 is dit de eerste overwinning in de derde klasse. Een knap resultaat, al weet ik zeker dat de ploeg nog veel beter kan. Keep Fit won met 10-7 van Scheldevogels, dus ik heb het vermoeden dat DSO en Keep Fit gaan uitmaken wie er kampioen wordt. De overwinning werd in ieder geval goed gevierd. De komende weken zal er hard getraind worden om ook in de derde klasse mee te kunnen doen om de titel. 
Invallers en reserves bedankt. 

Doelpuntenmakers DSO:
JP 2x, Marloes 1x (SW), Liza 1x, Arthur 1x, Tim 1x

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD
Molenvliet 9a
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert
0168 - 402751

ZAAL
Molenvliet 7
Sportpark de Niervaert
4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert
Alle rechten voorbehouden

Privacy policy
Cookie policy