DSO 1 kansloos tegen Swift

7 april 2013door Webmaster

Een kwartier later dan gepland begon de wedstrijd tussen DSO 1 en Swift 1. In Middelburg kon DSO lang mee en verloor het uiteindelijk maar nipt, vandaag zat dat er geen moment in. Toeschouwers die toevallig pas om half 5 aankwamen hadden niet veel gemist, want na 13 minuten stond het nog steeds 0-0.

Swift opende dan toch de score. De ploeg uit Middelburg is gedeeld koploper samen met Vitesse. Na een paar doelpunten op rij stond het inmiddels 0-6 en leek er een flinke nederlaag in de maak voor DSO. Gelukkig ging DSO wat scherper verdedigen, waardoor Swift wat meer begon te missen. Het werd 2-6 door 2 goals van Rubin. Toen Carola ook nog de 3-6 maakte, ontwaakte het sfeerteam heel even uit haar slaap. Dit was maar van korte duur. De ruststand werd uiteindelijk 3-7.
In de tweede helft bleek DSO niet bij machte dichterbij te komen. Er zaten soms best aardige aanvallen bij, maar de afronding was beroerd. Ook in de rebound werden veel duels verloren, waardoor Swift gemakkelijk alles kon dichthouden. Rubin had gelukkig nog wat fraaie acties, waardoor DSO zo af en toe nog een goaltje mee pikte. Bij Swift lukte er ook niet veel meer en na een ronduit saaie tweede helft werd er afgefloten bij een 6-13 eindstand.
Snel vergeten deze wedstrijd en op naar volgende week. Dan wacht de hele belangrijke wedstrijd tegen ACKC. Deze wedstrijd is thuis om 16.00 uur. Alle support is welkom!